Transport informatie

Standaard maken wij gebruik PostNL voor het verzenden van pakketten in Nederland en België.

We versturen ook naar: Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk, Denemarken, Finland, Italië, Portugal, Spanje, Zweden, Andorra, Liechtenstein, Monaco, Noorwegen en Zwitserland

De meeste computers en laptops zijn voorradig en kunnen dezelfde dag nog verzonden worden. Custom made computers zullen in de meeste gevallen meer tijd in beslag nemen. 

Betalingsinformatie

IDeal, Creditcard, ApplePay, GooglePay

Betalingen zijn vertrouwelijk en veilig. Wij hebben een SSL beveiligingscertificaat op onze website die garandeert een veilige verwerking van uw gegevens.

Bestellingen en retourneren

Wanneer je in onze webshop het artikel hebt gevonden die aan je wensen voldoet kun je deze toevoegen aan de winkelwagen. Vervolgens kun je ervoor kiezen om door te gaan met winkelen of naar de kassa om de bestelling af te ronden.

Nee, dat is niet verplicht.

Mocht u door welke reden ook uw bestelling willen annuleren of wijzigen dan is dat mogelijk door contact met ons op te nemen op hallo@screenon.nlof te bellen naar 058-2045115

Zodra de bestelling is verwerkt verzenden wij per mail de track & trace van de bestelling. Hiermee is de bestelling te volgen en wanneer deze afgeleverd wordt.

Hulp op afstand

U kunt ons telefonisch bereiken voor ondersteuning op: 0582045115

Om gebruik te maken van online ondersteuning neem eerst telefonisch contact met ons op om vervolgens via de volgende link teamviewer support te uit te voeren.

Klantenservice

058 2045 115

Stuur een bericht

hallo@screenon.nl